finnish eesti keel English
Tervetuloa! Kirjaudu tai luo tili.

Koneratkaisut

Koneratkaisut

Valikoimastamme löydät laajan tuotevalikoiman puunjalostus- ja puusepänteollisuuden tarpeisiin, kuten mm. puuntyöstökoneet, purunpoistolaitteet ja murskain/briketöintiratkaisut.

Tarjoamme asiakkaillemme parhaat mahdolliset ratkaisut tehokkaaseen ja taloudelliseen puuntyöstöön – yksittäisistä puuntyöstökoneista ja laitteista aina täydellisiin linjaratkaisuihin asti. 

Kone- ja laitevalikoimastamme löytyvät mm. laadukkaat eurooppalaiset peruskoneet, CNC-työstökeskukset sekä työstö- ja pintakäsittelylaitteet, purunpoistolaitteet, murskaimet, mekanisointilaitteet, pakkauslinjat ja erikoiskoneet. 

Aina ei ole mahdollista taikka edes järkevää ostaa uutta konetta. Tällöin vaihtokone on erinomainen vaihtoehto. Toimipaikassamme Lahdessa on useita kymmeniä hyväkuntoisia eri vaihtokoneita koeajomahdollisuuksin. Tarvittaessa suoritamme vaihtokoneisiin myös muutos- tai halutut huoltotyöt ennen koneen toimitusta.

Tuotevalikoimamme laajuuden vuoksi kaikki tarjoamamme koneet ja laitteet eivät välttämättä löydy kotisivuiltamme. Jos et löydä etsimääsi konetta sivuiltamme ota yhteys myyntiimme tästä.



HUOM!
Voit katso saatavilla olevat vaihtokoneet kyseisestä tuoteryhmästä alasvetovalikosta (Katso esimerkkikuva alapuolelta):


 

Tarkenna hakua

Lista Ruudukko
Näytä:
Järjestys:
Suodata:
Back to Top