Tervetuloa! Kirjaudu tai luo tili.

Ajankohtaista

Ajankohtaista

10.3.2020

Holz & Handwerk 2020 messutapahtuma on siirretty kesäkuulle

Aiemmasta tiedosta poiketen maaliskuun puolessa välissä järjestettäväksi tarkoitettu Holz&Handwerk 2020 messutapahtuma on siirretty kesäkuulle.

Lue lisää

26.2.2020

Dream Factory Oy Porvoosta toteuttaa tapahtumia ja tiloja ja investoi tuotantoon

Porvoossa toimiva Dream Factory Oy on visuaaliseen tilasuunnitteluun, somistamiseen, lavastamiseen sekä kalustamiseen erikoistunut yritys, joka tekee 240 erilaista ja erikokoista tapahtumaa vuodessa

Lue lisää

29.1.2020

Profit H150 - 5-akselinen nestaava CNC työstökeskus

Format4:n uusi nestaava 5-akselinen CNC-malli profit H150 on täydellinen paloittelu-, poraus- ja jyrsintäkeskus tulevaisuuden kestävälle puusepäntyölle ja tuotantoon. Koneen uusin nestaustekniikka takaa mahdollisimman korkeat materiaali- ja aikasäästöt. Profit H150 voidaan täysin automatisoida erilaisilla lastaus- ja purkuratkaisuilla, saavuttaen siten maksimaalisen tuottavuuden.

Lue lisää

1.1.2020

Format-4 Creator - kalusteteollisuuden yleiskone

 

Format4 creator 950 on kalustevalmistajan todellinen yleiskone. CNC-ohjattu poraus/jyrsintä työstökeskus joka suorittaa yleisimmät poraukset ja yksinkertaiset jyrsinnät kustannustehokkaasti ja tarkasti. Lisävarusteena saatava tapinlyönti-yksikkö integroituu saumattomasti koneen käyttöön ja korvaa erillisen tapinlyöntiautomaatin.

Lue lisää

13.12.2019

Joulunajan poikkeukselliset aukioloajat

Kiitos asiakkkaillemme kuluneesta vuodesta. Haluamme toivottaa kaikille rauhallista Joulua ja hyvää Uutta Vuotta.

Olemme Joululomalla 23.12.-7.1. välisen ajan
​Toimipisteemme Lahdessa on kiinni tämän ajan.
Saat meidät kuitenkin tarvittaessa kiinni numerosta 010 820 7200

Huolto- ja varaosapalvelut palvelevat normaalisti arkipäivinä myös 30.12.-3.1. välisen ajan numerossa 010 820 7203.

Rauhallista Joulua ja hyvää Uutta Vuotta.

Lue lisää

25.10.2019

Saksalainen palkkisaha valmistaja Mayer liittyy osaksi Felder Groupia

Mayer, palkki- ja erityissovellussahojen valmistaja, on liittynyt osaksi Itävaltalaista Felder Groupia. 

Molemmat yritykset ovat edelleen perheen omistuksessa ja hallinnassa, ja ne ovat toimineet jo yli 60 vuotta. Seuraavan vuoden aikana Felder-konserni perustaa uusia järjestelmiä ja menettelytapoja tukeakseen Mayerin asiakkaita ympäri maailmaa, yritys ilmoitti.

Lue lisää

13.9.2019

Levystä Kalusteeksi 2019 - Perinteitä jo 10 vuoden ajalta

Levystä kalusteeksi 2019 -tapahtuma kokoaa tänä syksynä jo kymmenettä kertaa yhteen puusepänteollisuuden alan toimijat. Tänä vuonna järjestäjinä on viisi yritystä. Mukana ovat Olsa, Ramport, Häfele, Woodim ja Stala.Kahden päivän aikana mukana olevat yritykset avaavat ovensa ja kertovat tuotteistaan sekä toiminnastaan.

Lue lisää

12.8.2019

Puumessut 2019 Jyväskylässä 4.-6. syyskuuta

Puumessut tuo koko toimialan yritykset ja ammattilaiset Jyväskylään 4.-6.9.2019. Jo vuodesta 1989 puualan lipunkantajana toiminut tapahtuma esittelee jälleen saha- ja levyteollisuuden uusinta tekniikkaa, monipuolista puusepänteollisuutta ja huippu nykyaikaista puuntyöstöteknologiaa.

Lue lisää

5.6.2019

PUR-reunalistoitusta ilman huolia ja ongelmia

 

REUNANLISTOITUKSEN UUSIN INNOVAATIO
 
Format-4 on lanseerannut reunalistoituskoneisiinsa saataville ainutlaatuisen ja patentoidun Format-4  GlueBox PUR- liimanauhayksikön. 
Yksikkö on valmistettu yhteistyössä liimavalmistaja Jowatin kanssa. 

Lue lisää

13.5.2019

Turvajärjestelmä pyörösahaan - turvallisuutta koululuokkaan tai puusepäntehtaaseen

 

Felder Group tuo markkinoille PCS® -Ennaltaehkäisevän järjestelmän. Kyseessä on uusi innovaatio tarkistuspyörösahojen turvallisuudessa.

Lue lisää

28.3.2019

Vuoden 2019 suurin puuntyöstötapahtuma, LIGNA 2019 - Tilaa ennakkoon ilmaiset liput

Olsa on laajasti mukana vuoden suurimmassa puuntyöstötapahtumassa Hannoverissa 27.-31. toukokuuta. Löydät meidät jokaisena messupäivänä päämiestemme osastoilta. Vuoden 2019 LIGNA-messuilla voit tutustua lukuisiin tuoteuutuuksiin ja kattavasti koko perinteisten työstökoneiden tarjontaan koko laajuudessaan. 

Lue lisää

20.3.2019

Format4 pystysahat, tilaa säästävä ratkaisu levysahaukseen

Suorituskykyiset Format4 seinäsahat tarjoavat tilaa säästävän ratkaisun ahtaisiin tai muuten tilarajoitteisiin kohteisiin. Seinäsahat sopivat kaikille levyjä käsitteleville yrityksille, niin puusepille, rakennusliikkeille, messurakentajille kuin levytoimittajille/-kauppiaille.

  

Lue lisää

15.3.2019

Pirkkalan Gastro keittiöt investointivauhdissa

Tampereella Pirkkalassa toimiva Pirkkalan Kalustepalvelu Oy on vuodesta 1988 lähtien valmistanut Gastro keittiökalusteita niin keittiöihin, kylpyhuoneisiin, maakuuhuoneisiin kuin kodinhoitohuoneisiinkin. Tällä hetkellä yrityksen vetovastuuta jakavat vahvasti yrityksen perustajiin kuuluvan Pekka Pohjasen pojat Ilkka ja Lasse Pohjanen. Rakennusliikkeiden kanssa lujaa yhteistyötä tekevä Gastro keittiöt on kovassa kasvu- ja investointivaiheessa. Viimevuoden aikana yritys on lähes kaksinkertaistanut henkilökunnan määrän. Tuotantotilojen nykyinen 350 neliön pinta ala kasvaa lähes 700 neliöllä pian alkavan laajennuksen myötä ja laajenevaan halliin on hankittu vuoden alussa uusia työstökoneita.

Lue lisää

4.3.2019

”Kaiken Maailiman Hommat” - yhdellä kertaa, nappia painamalla

Hikiällä toimiva Kalustesektori Oy on vuonna 1986 perustettu puusepänliike, joka tekee pääsääntöisesti ravintolakalusteita. Vaikka suurin osa työstä onkin ravintolakalusteiden valmistamista, tehdään vuosittain myös paljon erilaisia sisustuselementettejä, mittatilaustöitä ja remontteja. Eli ”Kaiken Maailiman Hommat” kertoo Eero Nikkilä, Kalustesektorin tuotantopäällikkö.

Lue lisää

23.1.2019

Felder G360 kompakti listoituskone esijyrsimellä

Felderin pieni ja kompakti kokoinen reunalistoituskone G360 on varustettu vakiona laatua parantavalla esinjyrsinyksiköllä. 

 

Lue lisää

Back to Top