finnish eesti keel English
Tervetuloa! Kirjaudu tai luo tili.

Ajankohtaista

Ajankohtaista

13.9.2019

Levystä Kalusteeksi 2019 - Perinteitä jo 10 vuoden ajalta

Levystä kalusteeksi 2019 -tapahtuma kokoaa tänä syksynä jo kymmenettä kertaa yhteen puusepänteollisuuden alan toimijat. Tänä vuonna järjestäjinä on viisi yritystä. Mukana ovat Olsa, Ramport, Häfele, Woodim ja Stala.Kahden päivän aikana mukana olevat yritykset avaavat ovensa ja kertovat tuotteistaan sekä toiminnastaan.

Lue lisää

12.8.2019

Puumessut 2019 Jyväskylässä 4.-6. syyskuuta

Puumessut tuo koko toimialan yritykset ja ammattilaiset Jyväskylään 4.-6.9.2019. Jo vuodesta 1989 puualan lipunkantajana toiminut tapahtuma esittelee jälleen saha- ja levyteollisuuden uusinta tekniikkaa, monipuolista puusepänteollisuutta ja huippu nykyaikaista puuntyöstöteknologiaa.

Lue lisää

5.6.2019

PUR-reunalistoitusta ilman huolia ja ongelmia

REUNANLISTOITUKSEN UUSIN INNOVAATIO
 
Format-4 on lanseerannut reunalistoituskoneisiinsa saataville ainutlaatuisen ja patentoidun Format-4  GlueBox PUR- liimanauhayksikön. 
Yksikkö on valmistettu yhteistyössä liimavalmistaja Jowatin kanssa. 

 

Lue lisää

13.5.2019

Turvajärjestelmä pyörösahaan

 

Felder Group tuo markkinoille PCS® -Ennaltaehkäisevän järjestelmän. Kyseessä on uusi innovaatio tarkistuspyörösahojen turvallisuudessa.

Lue lisää

28.3.2019

Vuoden 2019 suurin puuntyöstötapahtuma, LIGNA 2019 - Tilaa ennakkoon ilmaiset liput

Olsa on laajasti mukana vuoden suurimmassa puuntyöstötapahtumassa Hannoverissa 27.-31. toukokuuta. Löydät meidät jokaisena messupäivänä päämiestemme osastoilta. Vuoden 2019 LIGNA-messuilla voit tutustua lukuisiin tuoteuutuuksiin ja kattavasti koko perinteisten työstökoneiden tarjontaan koko laajuudessaan. 

Lue lisää

20.3.2019

Format4 pystysahat, tilaa säästävä ratkaisu levysahaukseen

Suorituskykyiset Format4 seinäsahat tarjoavat tilaa säästävän ratkaisun ahtaisiin tai muuten tilarajoitteisiin kohteisiin. Seinäsahat sopivat kaikille levyjä käsitteleville yrityksille, niin puusepille, rakennusliikkeille, messurakentajille kuin levytoimittajille/-kauppiaille.

  

Lue lisää

4.3.2019

”Kaiken Maailiman Hommat” - yhdellä kertaa, nappia painamalla

Hikiällä toimiva Kalustesektori Oy on vuonna 1986 perustettu puusepänliike, joka tekee pääsääntöisesti ravintolakalusteita. Vaikka suurin osa työstä onkin ravintolakalusteiden valmistamista, tehdään vuosittain myös paljon erilaisia sisustuselementettejä, mittatilaustöitä ja remontteja. Eli ”Kaiken Maailiman Hommat” kertoo Eero Nikkilä, Kalustesektorin tuotantopäällikkö.

Lue lisää

23.1.2019

Felder G360 kompakti listoituskone esijyrsimellä

Felderin pieni ja kompakti kokoinen reunalistoituskone G360 on varustettu vakiona laatua parantavalla esinjyrsinyksiköllä. 

 

Lue lisää

16.10.2018

Olsa ja Itävaltalainen Felder Group syventävät yhteistyötä

Olsa ja Felder Group ovat tehneet yhteistyötä jo yli 25 vuotta. Nyt yhteistyö laajennetaan koskemaan myös koko Format-4 sarjan tuotevalikoimaa. Uusina tuotteina otamme valikoimaamme Format-4 sarjan CNC-työstökeskukset, reunalistoituskoneet sekä palkki- että pystytysahat. 

Lue lisää

1.6.2018

LEVYSTÄ KALUSTEEKSI 2018 - Tervetuloa tutustumaan puualaan sen perimmäisiä syitä myöten!

Levystä kalusteeksi 2018 –tapahtuma kokoaa tänä syksynä jo yhdeksättä kertaa yhteen puusepänteollisuuden alan toimijat. Tänä vuonna järjestäjinä on seitsemän yritystä. Mukana ovat Olsa, Ramport, Häfele, Woodim ja Stala. Kahden päivän aikana mukana olevat yritykset avaavat ovensa ja kertovat tuotteistaan sekä toiminnastaan muun muassa työnäytöksin, tehdaskierroksin ja kone-esittelyin.

Lue lisää

3.4.2018

Puuseppäpäivät 12-13.4.2018 Seinäjoella

Seinäjoella toimivat puusepänalan palveluyritykset järjestävät perinteiseen tapaan yhteisen avoimien ovien kevätnäyttelyyn puusepänteollisuuden ammattilaisille.OLSA on vahvasti tapahtumassa myös mukana Suomen Helakeskuksen tiloissa. 

Lue lisää

23.2.2018

Holz & Handwerk 2018, Nurembergissä 21.-24.3.2018

Alkuvuoden 2018 merkittävin messutapahtuma Holz Handwerk ja Fensterbau järjestetään 19. kerran Nurembergissä, Saksassa. 
Myös me olemme mukana tässä vuoden 2018 merkittävimmässä Eurooppalaisessa puuntyöstötapahtumassa.

Lue lisää

8.8.2017

LEVYSTÄ KALUSTEEKSI 2017 - Tervetuloa tutustumaan puualaan sen perimmäisiä syitä myöten!

Levystä kalusteeksi 2017 –tapahtuma kokoaa tänä syksynä jo kahdeksatta kertaa yhteen puusepänteollisuuden alan toimijat. Tänä vuonna järjestäjinä on seitsemän yritystä. Mukana ovat Olsa, Ramport, Häfele, Woodim, Stala ja Stalan tiloissa tuotteitaan esittelevät Helatukku ja Ylämaan Graniitti. Kahden päivän aikana mukana olevat yritykset avaavat ovensa ja kertovat tuotteistaan sekä toiminnastaan muun muassa työnäytöksin, tehdaskierroksin ja kone-esittelyin.

  

Lue lisää

16.5.2017

Puualan suurin tapahtuma starttaa 22. päivä toukokuuta Hannoverissa, tervetuloa mukaan!

LIGNA 2017 tapahtuma kerää yli 1500 näytteilleasettajaa "yhden katon alle" esittelemään valtavan valikoiman koneita sekä työkaluja puunjalostukseen ja -käsittelyyn. Myös Olsa on tapahtumassa mukana päämiestensä osastoilla esittelemässä alan uusimmat innovaatiot. Tervetuloa mukaan, nähdään Lignassa.

 

Lue lisää

21.3.2017

H10 - kalustevalmistuksen seuraava innovaatio Format-4:ltä

Innovatiivinen ja ainutlaatuinen uusi ohjelmisto HOLZ-HERilta luo pohjan NEXTEC teknologialle. Nextec mahdollistaa haluttujen kalustemallien valitsemisen suoraan koneen näytöltä ja muutamalla hiiren klikkauksella on valittu käytettävä materiaali, kappaleen mitat ja valmistusmäärä. 

 

Lue lisää

Back to Top